Nr. 1 in Bucovina

Despre Salamander

 

Salamander

Salamander

 

ISTORIE: In 1885 Jakob Sigle, fondatorul companiei, un pionier al fabricarii industrializate a pantofilor, a pus bazele a ceea ce este astazi Salamander Industrie Produkte GmbH. Ceea ce a inceput cu produse simple pentru industria de incaltaminte in 1919, cu inovatiile revolutionare legate de pielea artificiala in 1936, cu profile PVC pentru ferestere si usi in 1973, a evoluat pana in prezent intr-un complex de produse pentru sectoare variate, cum ar fi tipografia si industria mobilei.

 

In 1985 este introdus sistemul UNIVERSAL cu garnitura suplimentara de etanseizare, in 1996 se pun bazele sistemelor DESIGN, iar in 1998 SALAMANDER lanseaza  sistemele DESIGN: 2D, 3D, iD, mD. In 2001 este atinsa o cifra de afaceri record, de peste 100 milioane EUR, de patru ori mai mult fata de 1989. Din mai 2004, compania este condusa de un grup de actionari/ investitori privati, cu experienta relevanta in aceasta industrie. O expertiza de prima clasa. Un concept consistent. O echipa manageriala exemplara. Angajati dedicati, concentrati spre progres.

Aceasta este filozofia din spatele Salamander, o companie internationala cu o activitate deosebita, care isi scrie fara incetare povestea de success: specialisti in prelucrarea plasticului si a pielii, si furnizori de sisteme pentru profile de ferestre.
Deoarece progresul se bazeaza pe experienta si fixeaza standarde in perspectiva, de 30 de ani, Salamander dezvolta profile pentru ferestre, usi si alte accesorii, cu o atentie deosebita pentru cerintele clientilor.
VIZIUNE: Strategia Salamander de largire a pietei de desfacere in exteriorul Germaniei este dezvoltata prin identificarea unor noi aplicatii pentru produsele existente, dar si prin implementarea unor noi produse.
Pentru Salamander atingerea celor mai inalte standarde de calitate inseamna dezvoltarea celor mai noi tehnologii, comunicarea permanenta cu partenerii, consultanta de specialitate, munca in echipa, respect si pasiune.
Capabili sa gaseasca solutii pentru orice problema tehnica, cei de la Salamander nu uita nici o clipa de protejarea mediul inconjurator. Acestia sunt factorii decisivi pentru a avea incredere ca va aflati alaturi de un partener puternic.
Pentru ca a dezvoltat abilitatea de a gandi in dimensiuni noi si pentru ca tinteste mereu spre cultivarea respectului pentru clienti, putem spune ca traditia Salamander este succesul.