Nr. 1 in Bucovina

Streamline, 7 camere 76 mm

Streamline, 7 camere   76 mm

Cerceveaua si bagheta rotunjita au atat rol estetic, cat si functional ( antistatic, drenaj si termic ). Garniturile sunt mai bine protejate iar cerceveaua rotunda cu latime de 83 mm inmagazineaza mai mult aer, micsorand transferul termic si fonic.

Streamline

Ferestrele si usile realizate in sistemul de profile SALAMANDER STREAMLINE 76 combina avantajele unice oferite de acesta cu o feronerie performanta de ultima generatie – ROTO NT – si cu vitraje performante de pana la 40 mm latime, mentinand aspectul estetic deosebit al tamplariei.

Sistemul de profile din PVC SALAMANDER STREAMLINE  SL76, este din anumite puncte de vedere unic în comparaţie cu competitorii din clasa sa.

  • Culoarea, ALB SALAMANDER, caracterizează şi deosebesc profilele PVC fabricate de Compania SALAMANDER de celelalte profile;
  • Lăţimea constructivă de 76mm;
  • Materialul din care este fabricat se poate 100% recicla;
  • Coeficientul de transfer termic Uf= 1,2 W/m²K

Nu numai designul sistemului de profile este impresionant ci şi tehnologia încorporată care îmbunăţeşte semnificativ confortul vieţii şi reduce costurile pentru energie. Sistemul cu 7 camere, cu o lăţime constructivă de 76mm, confera o excelentă izolare termică, ranforsări din oţel zincat de dimensiuni generoase, asigură stabilitate. Sistemul de garnituri duble, integrate în procesul de producţie, nu lasă nici o şansă zgomotului şi frigului. Suprafaţa cu o structură de mare densitate face STREAMLINE SL76 rezistent la intemperii şi foarte uşor de curăţat.

Tâmplăria fabricată din STREAMLINE SL 76 este una cu calităţi deosebit de avantajoase, caracterizată printr-un design elegant şi proprietăţi de izolare termică şi fonică superioare, într-un cuvânt COMPETITIVĂ. Câteva aspecte care plasează tâmplăria din profile PVC STREAMLINE SL76 pe o poziţie avantajoasă în comparatie cu alte produse ale competitorilor.

Lăţimea constructivă de 76mm. Garnitură sudabilă (TPE, TermoPlasticElastomer) culoarea GRI. Posibilitatea de a alege un toc special pentru usi care permite fixarea optima a balamalelor de usa si realizarea in bune conditii a lucrarilor de renovare. Cercevelele medii au dimensiuni generoase de 104 mm permitand realizarea atat de usi de balcon cat si de usi de trafic – avantajoase din punct de vedere al costurilor – cu deschidere in interior sau exterior Profile cu 4 camere pentru uşi rezidenţiale disponibile in variantele „Z” sau „T” avand o latime de 130 mm. Aceste profile masive sunt prevazute cu falt de 20 mm ce permite instalarea doar a zarurilor cu inchidere multipunct.

Profile cercevea pentru fereastre si usi de balcon cu design Clasic şi Round disponibile la un pret similar pentru a satisface cerintele tuturor categoriilor de clienti. Posibilitate de vitrare cu pachete de sticla termoizolanta duble avand 24 mm latime sau triple avand 40 mm latime. Se pot realiza astfel ferestre avand un coeficient termic de transfer termic al ferestrei de 1,3 w/mpk. Diferite folii imitaţie lemn la categoria culori standard (pe stoc), Stejar Auriu, Mahon, Tiama (Siena Noce), Stejar Închis (Mooreiche), Nussbaum precum si o gama variata de decoruri disponibile la comanda speciala.

 

Elemente de imbinare la 90 grade si in unghi variabil prevazute cu camere de izolare termica si garnituri, de dimensiuni generoase care asigura o etansare perfecta a elementelor de tamplarie Adaosuri pentru toc disponibile in diferite dimensiuni: 20mm, 60mm şi 100mm. Datorita constructiei extrem de robuste a profilului, ferestrele construite in sistemul STREAMLINE pot atinge valori prag de etansare la apa si permeabilitate la aer de pana la 1050 Pascali, o valoare lider in comparatie cu sistemele furnizate de ceilalti producatori de renume de sisteme de profile din PVC.