Nr. 1 in Bucovina

Brugmann, 5 camere 73 mm

Brugmann, 5 camere   73 mm

Ca element de arhitectura ferestrele dau aspectul unei cladiri.

In interiorul casei ferestrele asigura confort si o ambianta placuta. 0 fereastra inovativa impresioneaza printr-o combinatie armonioasa intre siguranta impotriva efractiei, izolare termica si izolare fonica. Ferestrele cu profile PVC marca Brugmann satisfac aceste cerinte. Sistemele de profile Brugmann au la baza o experienta de 40 de ani in prelucrarea PVC-ului.

 

Ele respecta solicitarile si cerintele actuale de calitate si design. De ase­menea respecta toate cerintele legale actuale, si mai mult anticipeaza deja cerintele ce vor fi stabilite in viitorul apropiat, prin constructia sa moderna oferind o multitudine de solutii constructive. lndiferent ca sunt ferestre sau usi, alegand profile PVC cu cinci camere marca Brugmann sunteti deja cu un pas in viitor.

 

Brugmann – Profile PVC cu 5 camere

 

1 Protectie optima la vant si ploaie

Garniturile de etansare sunt tricamerale si sunt neintrerupte la colturi (fiind sudabile), confera o siguranta sporita in functionare si protectie la intemperii.

2 Reducerea pierderilor de caldura

Cele 5 camere ale profilului combinat Cu grosi­mea de constructie de 73 mm impiedica pier­derea de caldura.

3 lzolare termica si fonica ridicata

Profilele PVC cu cinci camere marca Brugmann au o latime de constructie 73 mm ceea ce le permite montarea de geamuri cu o grosime de pana la 40 mm. Folosind si o termoizolatie co­respunzatoare a geamului, indicele de confort termic Uw poate atinge minima de 0.94 W/m2K

4 Confera siguranta

Latimea de constructie de 73 mm permite folo­sirea de armaturi solide, mari care asigura sta­bilitate si o statica foarte buna. Elementele de siguranta ale feroneriei sunt prinse in armatura.

Frumusete de durata

Usor de ingrijit si fara necesitatea intretinerii da­torita materiilor prime ce protejeaza mediul, fiind 100 % reciclabile

6 Diversitate coloristica

Coloristica profilelor permite fiecarui beneficiar sa-si aleaga ferestrele pe care le doreste.